HET OM PORTAAL

Overzicht, transparantie, digitaal. Een bouwproject in je nabije omgeving of misschien zelfs voor je deur levert vragen op. Het is dan ook niet voor niks dat een projectteam veel meldingen ontvangt van stakeholders rondom het projectgebied. Ons OM Portaal is een online platform dat helpt bij het transparant registreren van alle binnen gekomen meldingen. Overzicht gegarandeerd.

Het OM Portaal

Visie

Kom meer te weten waarom wij het OM Portaal hebben ontwikkeld. 

Product

Kom erachter wat het OM Portaal precies inhoudt en wat je er allemaal mee kan!

Meerwaarde

Kom erachter wat de meerwaarde van het OM Portaal is jouw project!

Contact

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden van het OM Portaal!

VISIE

De tijd dat vragen van omwonenden en andere stakeholders rondom een bouwproject alleen via de telefoon of direct op het werk binnen kwamen is voorbij. Mailtjes, appjes of berichten via de Omgevingsapp: je vaak mondige omgeving weet het projectteam goed te vinden. De uitdaging hierin is om het overzicht te bewaren, iedereen tijdig terug te koppelen en een transparante situatie te creëren richting de rest van je projectteam. Het is onze visie dat dit zo eenvoudig mogelijk, maar wel compleet moet gebeuren. Ons OM Portaal helpt hierbij. Via het online portaal behoudt u het overzicht van alle binnen gekomen meldingen uit de omgeving en de afhandeling hiervan. Ook slaat u gemakkelijk op waar u welke communicatievorm heeft ingezet. Door één geïntegreerd overzicht is het eenvoudig om meldingen snel af te handelen. Zo heeft u tevreden stakeholders en transparantie voor het gehele projectteam.

 

PRODUCT

Het OM Portaal is een communicatie-registratiesysteem. Via het online projectspecifieke portaal zijn alle ingezette communicatievormen via aan GIS-kaart gekoppeld aan de betreffende stakeholder. Voor de omgevingsmanager is direct inzichtelijk welke meldingen nog open staan en waar actie dus gewenst is. Via de projectteampagina blijft ook de rest van het projectteam op de hoogte van binnengekomen meldingen en de afhandeling hiervan. Overzicht voor het team en transparantie richting elkaar toe. Het OM Portaal richten wij specifiek per project in. Een extra ‘laag’ in het portaal nodig die bijvoorbeeld per adres stakeholder specifieke afspraken toont? Geen probleem, wij realiseren het voor u. 

 

MEERWAARDE

De meerwaarde van het OM Portaal is:

  • Overzicht in de status van binnengekomen vragen, meldingen en klachten;
  • Gemakkelijk in het gebruik;
  • Via een GIS-kaart visueel inzichtelijk waar de melding vandaan komt;
  • Gemakkelijk de rest van je projectteam mee te nemen in het proces;
  • Specifiek gemaakt voor de wensen van jouw project.

 

oNZE KLANTEN

Veel mensen zijn blij met het OM Portaal, zo ook de mensen hieronder!

Het OM Portaal geeft mij de mogelijkheid te checken of de omgevingsmanager vanuit de aannemer binnen gekomen vragen juist afhandelt. En dat checken doe ik fijn op een moment dat mij uitkomt.

Projectleider provincie

Het OM Portaal geeft mij overzicht. Ik zie direct bij welke stakeholders ik nog een actie open heb staan!

 

 

Omgevingsmanager

Nu het bouwproject in uitvoering is, verwerk ik samen met de omgevingsmanager vanuit de aannemer alle meldingen vanuit de omgeving. Het OM Portaal vergemakkelijkt het samenwerken en zo behouden we samen het overzicht!

Communicatiemedewerker gemeente

Neem contact op

En wij laten weten wat wij voor u kunnen betekenen!